Răspuns rapid
Opțiunile de descărcare a datelor și ștergere a datelor notificărilor afectează doar datele notificărilor. Închiderea completă a contului este o acțiune separată.
Pași de urmat
- Deschideți Setări > Ștergeți contul pentru a trimite cererea. În Notificări > Preferințe puteți descărca sau șterge doar datele notificărilor. Exportați mai întâi ce vă trebuie; ștergerea poate fi ireversibilă.
- Deschideți Setări > Ștergeți contul pentru a trimite cererea. În Notificări > Preferințe puteți descărca sau șterge doar datele notificărilor. Exportați mai întâi ce vă trebuie; ștergerea poate fi ireversibilă.
Dacă problema continuă
Opțiunile de descărcare a datelor și ștergere a datelor notificărilor afectează doar datele notificărilor. Închiderea completă a contului este o acțiune separată.
